Personvernerklæring for AdmMit AS



Om oss:

AdmMit AS har hovedkontor I Sandeidsjøen 27, 5585 Sandeid. Vårt hovedformål er salg, support og utvikling av AdmMit digitalt styringssystem for bedrifter med personell og materiell. Ved hjelp av systemet AdmMit sikrer bedriften at små og store kunder kan få forenklet tidkrevende prosesser og dermed ha tid til økt fokus på kvalitets- og kundeoppfølging.

 

Hvilke personopplysninger har vi om deg og hva brukes disse til:

Personopplysninger som samles inn består i hovedsak av navn, adresse, epost adresse, telefonnummer, men i enkelte tilfeller blir også IP-adresse, posisjonsdata og informasjon angående kompetanse samlet inn.

I markedsføringsøyemed blir disse opplysningene brukt til å sende informasjon rundt nye funksjoner i AdmMit systemet, nyhetsbrev og eventuelle arrangementer. Bruk i markedsføring vil avsluttes hvis ditt samtykke til dette blir trukket tilbake.

Som kunde med tilgang til AdmMit systemet vil opplysningene brukes i henhold til inngått kontrakt for å sikre daglig drift. Telefonnummer og/eller epost adresse vil da bli brukt for innlogging i aktuelt system. I forbindelse med innlogging vil din IP-adresse bli registrert av sikkerhetsmessige grunner og det er også her posisjonsdata og kompetanse er i bruk hvis dette er nødvendig for å opprettholde avtalen med din arbeidsgiver.

Som bruker av våre websider admmit.no vil du måtte ta stilling til aksept av hvilke informasjonskapsler du vil godta. Disse er delt inn i kategoriene nødvendige, funksjonelle, statiske og markedsføring. Beskrivelsen av disse er som følger:

1. Nødvendige informasjonskapsler. Disse sørger for å aktivere grunnleggende funksjoner og websiden vil ikke fungere som den skal uten disse. Disse kan ikke deaktiveres.

2. Funksjonelle informasjonskapsler. Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre opplysninger som endrer måten hjemmesiden ser ut eller oppfører seg på. F.eks. ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i. Disse kan du velge å deaktivere.

3. Statiske informasjonskapsler. Disse samler inn informasjon om hvordan nettstedet blir brukt av bruker for økt forståelse av samhandlingen mellom bruker og nettsted. Disse kan du velge å deaktivere.

4. Informasjonskapsler for markedsføring. Brukes til sporing på tvers av nettsider og gir da mulighet for visning av for eksempel annonser som er mer relevante for brukeren. Disse kan du velge å deaktivere.

 

Hvor lagres personopplysningene og hvem deler vi opplysningene med?

AdmMit bruker tredjepart for nødvendig drift av våre tjenester. Disse tjenestene er lokalisert ved datasentre i Norge og, i enkelte tilfeller, i EU/EØS. AdmMit har da databehandlings- og konfidensialitetsavtale med aktuell tredjepart.

AdmMit selger eller deler ikke personopplysninger videre med andre enn foregående nevnte tredjepart.

Opplysningene som samles inn i forbindelse med aktive kontrakter/kundeforhold slettes ved kontraktens/kundeforholdets opphør.

 

Oppbevaring av personopplysninger og dine rettigheter.

Dine personopplysninger blir kun oppbevart hvis du har gitt samtykke til dette via registrering for nyhetsbrev, arrangement eller lignende. Du har rett til å be om en kopi av disse personopplysningene, at opplysningene blir rettet, eller å bli slettet om ønskelig. Ta i så tilfellet kontakt med AdmMit på post@admmit.no så vil dette bli ordnet.

Unntak fra dette vil være hvis AdmMit og din nåværende arbeidsgiver har inngått kontrakt om drift av AdmMit digitalt styringssystem. Du vil allikevel kunne fjernes fra tjenester som epost utsendelser og annet som ikke har noen sammenheng med ditt arbeidsforhold hos en AdmMit kunde. Er du ikke lengre ansatt hos den aktuelle kunden av AdmMit digitalt styringssystem så vil din forespørsel om sletting fra systemet behandles som normalt etter at kunden er informert.

I henhold til Lov om behandling av personopplysninger artikkel 77 har du også rett til å klage til Datatilsynet om det skulle oppstå en situasjon der partene ikke er enige i forhold til behandling av en forespørsel.

 

Kontaktinformasjon for alle henvendelser rundt personopplysninger:

994 66 111
post@admmit.no
Sandeidsjøen 27, 5585 Sandeid

Noen av våre kunder