AdmMit feirer første 5 års jubilant 

Portrettbilde av Frode Sandvik Nilsen

Frode Sandvik Nilsen feirer 5 år som AdmMit ansatt 1 oktober. Frode, har tidligere jobbet som koordinator i Bilfinger Karmøy. Når stillingen som systemkonsulent i AdmMit dukket opp, vekket det umiddelbart en interesse.

  • Jeg hadde selv en interesse for systemer og syntes transport- og anleggsbransjen virket spennende. Ettersom bransjen hadde behov for digitalisering. Selskapet AdmMit var jo også i oppstartsfase hvor det var muligheter for påvirkningskraft og en variert arbeidshverdag.

Frode Sandvik Nilsen og Rune furseth, statistikk over brukere i AdmMit i bakgrunnen.

18 mars 2019 – Kari Aakra Medvind 24. Systemkonsulent Frode Sandvik Nilsen (t.v) og AdmMit-gründer Rune Furseth (t.h).https://medvind24.no/aktuelt/admmit

Veksten har jo også vært god, AdmMit ble kåret til å være blant de 50 raskeste voksende teknologibedriftene i Norge i 2020, 2021 og 2022. Hvordan har du opplevd pågangen og veksten?

  • Vi har jo hatt god og jevn vekst, og det har vært veldig kjekt. Både med tanke på kunder og ansatte, for vi har jo gått fra å være en liten gjeng til å bli et sterkt faglig miljø med mer kompetanse internt.
  • Det har jo også vært veldig lærerikt og allsidig, ettersom det er varierte arbeidsdager. En vanlig uke inneholder gjerne planlegging og testing av systemet, oppfølging og veiledning mot kunder, demovsninger mot nye kunder og andre ting som plutselig dukker opp.

Du har jo en liten reisevei til og fra jobb, hvordan opplever du det?

  • Det går veldig fint, jeg er glad i lydbøker og på veien snakker jeg ofte med kunder eller kollegaer.

Frode Sandvik Nilsen, jobber på datamaskin

Hva synes du har vært spennende med jobben din de siste 5 årene?

  • Det er gøy å bidra til at kunder får bedre kontroll, gjennom effektivisert drift og utnyttelse av systemet. Da er det spesielt kjekt å få tilbakemeldinger om at systemet fungerer og at vi hjelper kundene våre å få kontrollen tilbake.
  • Bedriftene er ulike, og har behov for ulike moduler som er tilpasset hver enkelt arbeidshverdag. Dermed er det viktig å bli kjent med den spesifikke bedriften, se mønster i arbeidsflyten og bygge opp en løsning som passer hver enkelt.
  • Det aller kjekkeste er kundekontakt; hjelpe bedrifter å få bedre kontroll, bli mer rutinerte i systemet og få økt utnyttelse i flere moduler.

Hva gjør du på fritiden?

  • På fritiden går det i mye forskjellig, jeg driver med spinning, står på ski og er aktiv i skytterlag. I helgene går turen ofte til Røldal for å stå på alpint, der har familien årskort og hytte.

Noen av våre kunder